Like me? Like YOU! Get FREE Facebook Likes, Fans, Followers, Tweets

.

Primaru' (s) celerat de la Vulcana Bai

vineri, 23 mai 2014



Un detaliu interesant din activitatea lu' domn primar Emil Draghici.... In Hotărârea Consiliului Local nr. 14 din 24 aprilie 2014, Consiliul local al comunei Vulcana Bai decide:
Art. 3. - (1) Pentru clădirile prevăzute în anexa nr. 1 se abilitează primarul comunei să aloce, cu celeritate, fonduri publice pentru finanțarea, în condițiile legii a elaborării certificatelor de performanță energetică.... 


Anexa 1 cuprinde cladirea Primariei Vulcana Bai, Scoala din Vulcana Bai. si sala de sport din Vulcana Bai. 

Nu inteleg de ce trebuiesc alocate fonduri cu celeritate(iuteala, repeziciune)... Care este urgenta: sa reparati drumurile sau sa va cresteti confortul?

Strada in Vulcana Bai, reparata in 2013


ALO Domnu' PRIMAR!... OPRESTE-TE! Daca nu ai bani pentru drumuri, de unde atata celeritate pentru imbunatatirea coeficientului termic al primariei? Ati tremurat de frig in primarie, va stiam cu grasime multa pe voi! sau ati primit ordine ca trebuie sa "donati" niste bani pentru partid?

Iar in ce-i priveste pe consilierii nostri, alesii nostri... Voi sperati sa participati la aprobarea bugetului pe 2015 dupa ce l-ati imputernicit pe primar sa aloce fonduri din bugetul pe anul 2015, pentru reabilitarea cladirilor mentionate in anexa?

De ce nu stati acasa si va spune primarul ce decizie a luat... Pai, se poate?!

Credeti ca lumea va indrageste mai mult fiindca sunteti consilieri? Dimpotriva, lumea are asteptari de la dvs. Realizati ceva si lumea va va tine minte. Citesc stenogramele sedintelor si constat ca nu faceti altceva decat sa va certati ca niste țațe...Va plangeti ca primarul este dictator, atunci ce cautati acolo?

In fine...baiat prevazator primarul Emil Draghici, iar consilierii.... NE MERITAM SOARTA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 

Cele mai citite articole

google.com, pub-5059110929675966, DIRECT, f08c47fec0942fa0